magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

NOC V ZOO
@ Aktuálne -> Rôzne      Jul 14 2011 - 10:01 GMT

Sledovanie večerného života zvierat, ukladanie k spánku, záhadné zvuky, ranné kàmenie, pozorovanie nočnej oblohy - to všetko môžete zažiť počas nočného pobytu v tretej najväčšej ZOO v Európe. Program pre deti a ich rodičov zabezpečí animátor CVČ spolu s odborným zamestnancom ZOO. Čakajú na Vás zážitkové aktivity, hry a súťaže, opekačka a nocľah v stanoch. 

Začiatok akcie: piatok o 17:00 hod. zraz pred hlavným vchodom do ZOO. Koniec akcie: sobota o 9:00 hod. - individuálny odchod.Účastnícky poplatok: 5 € / osoba zahàňa: pitný režim, vstupné do ZOO, animačný program, prehliadku s odborným výkladom, nocľah v stanoch a sladkú odmenu.

So sebou: spacák (možnosť bezplatného prepožičania z Domina), oblečenie na noc, strava (večera – na opekanie, raňajky), pršiplášť, hyg. potreby, baterka, kartička zdr. poistenia.

Prihlášky: elok. pracovisko Domino (každý prac. deň 8:00 – 18:00 hod.), 6411411, [email protected]
Info na www.cvcdomino.sk

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]