magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 26 sept. do 2 októbra / Peter Mišík
@ Horoskopy      Sep 25 2011 - 17:30 GMT

Slnko sa nachádza v znamení Váh a je v konjunkcii s Merkúrom v rovnakom znamení. Slnko a Merkúr sú v opozícii s Uránom v znamení Barana a s nimi je v kvadráte Pluto v znamení Kozorožca . Mars v znamení Leva je v sextile so Slnkom a v trigone s Uránom. Venuša je v konjunkcii so Saturnom a obe planéty sú v znamení Váhy. Jupiter v znamení Býka je v trigone s Plutom a v kvadráte s Marsom. Neptún je na konci znamenia Vodnára. Mesiac  dosahuje Nov v utorok. Konštelácia planét ohrozuje majetok a zdravie cez nehody a fyzické násilie.

Pondelok: Mesiac je v znamení Panny a je v trigone s Jupiterom. Priaznivá konštelácia vytvára priaznivé predpoklady pre pekný začiatok týždňa. V záhrade kopeme jamy na jesennú výsadbu ovocných stromov.

Utorok: Mesiac  o 6.51 hod. vstupuje do znamenia Váh a je v konjunkcii so Slnkom, Merkúrom , v opozícii s Uránom, v kvadráte s Plutom. Vládca znamenia Váh je Venuša nachádzajúca sa vo vzdušnom živle.

Streda: Mesiac je v konjunkcii s Venušou a Saturnom. V znamení Váh sú ovplyvnené orgány v pánvovej oblasti, drieková a krížová časť chrbtice. Z terajšej konštelácia budú mať úžitok starožitníci a priaznivci umenia.

Štvrtok: Mesiac o 6.05 hod. vstupuje do znamenia Škorpióna. Mesiac je v kvadráte s Marsom, v trigone s Neptúnom a v opozícii s Jupiterom. Vládca znamenia Škorpióna je Mars nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na pohlavné orgány. Pozor na túto nepriaznivú konšteláciu.

Piatok: Mesiac je v slabnúcej opozícii s Jupiterom. Kritický vplav planét ohrozuje zdravie a majetok.  V záhrade dbáme na dostatok vlahy a vysádzame ihličnany a stálo zelené listnáče, skalku, plazivý jalovec, nízky lykovec a rastliny vhodné pre zelené hnojenie.

Sobota: Mesiac o 6.42 hod. vstupuje do znamenia Strelca a je v trigone s Marsom a Uránom a v kvadráte s Neptúnom. Vládca znamenia Strelca je Jupiter nachádzajúci sa v ohnivom živle a vplývajúci na stehná a bedrové kåby.

Nedeľa: Mesiac je v trigone s Marsom a v sextile s Venušou, Saturnom , Slnkom a Merkúrom. Darí sa cestovaniu, poznávaniu okolia, športu technike a spoločenským aktivitám. Vyhýbame sa leňošeniu a zbytočnému poučovaniu iných osôb.

kontakt: 055 62 517 10

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]