magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Mestské zásahy Košice 2011
@ Aktuálne -> Rôzne      Sep 29 2011 - 10:15 GMT

Hlavnou ideou projektu Mestské zásahy Košice 2011 je nájsť v rámci metropoly východu a jej okolia problematické alebo nevyužité priestory a miesta, o ktorých si myslíte, že nefungujú tak ako by mali a vy máte potrebu do nich kreatívne vstúpiť a zasiahnuť.

Aj malé zásahy sa môžu stať veľkými – vždy ide o veľkosť a opodstatnenosť myšlienky. Či ste architekt, umelec alebo občan-aktivista, môžte takto ponúknuť svoje konkrétne návrhy a riešenia kompetentným mestským orgánom a úradníkom, zároveň však poukázať na kroky, ktoré je potrebné urobiť, aby Košice, mesto tvorivého myslenia a nápadov, bolo aj kvalitným miestom pre život.

Výzva !
Mestské zásahy Košice 2011, to je najmä vaša chuť zmeniť a vylepšiť miesto, v ktorom žijete. Veríme, že vás tento projekt oslovil a svojimi autorskými zásahmi sa zapojíte do kreovania svojho mesta. Vizualizácie, koncepty, resp. dokumentáciu (projektov, realizácií, nápadov, postrehov, návrhov a riešení) Ešte jeden deň je tu šanca,zasielajte vyplnením prihlasovacieho formulára do: 30.9.2011.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]