magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 24. do 30. októbra / Peter Mišík
@ Horoskopy      Oct 24 2011 - 07:05 GMT

Slnko je v znamení Škorpióna a končí konjunkciu so Saturnom v znamení Váh, Slnko je v opozícii s Jupiterom a v trigone s Neptúnom v znamení Vodnára. Merkúr s Venušou sú v znamení Škorpióna vo vzájomnej konjunkcii a v kvadráte s Marsom v znamení Leva. Pluto v znamení Kozorožca je v kvadráte s Uránom v znamení Barana a v trigone s Jupiterom v znamení Býka.  Mesiac dosahuje nov o 17.08 hod. Konštelácia planét zmierňuje nespokojnosť a zvyšuje finančné nároky na prežitie.

Pondelok: Mesiac je v znamení Váh o 17.49 hod. a je v opozícii s Uránom a v kvadráte s Plutom. Vládca znamenia Váhy je Venuša nachádzajúca sa vo vzdušnom živle a vplývajúca na kultúrnu sféru, umenie, poéziu a nehmotnú umeleckú tvorbu.

Utorok: Mesiac je v kvadráte s Plutom a V znamení Váhy po zdravotnej stránke vplýva na Kostrč, driekovú časť chrbtice, ľadviny a pánvovú oblasť. V záhrade vysádzame ľalie a ruže, trvalky rašiace na jar, a tulipány a narcisy.

Streda: Mesiac je v znamení Škorpióna o 17.08 hod. Mesiac je v konjunkcii so Saturnom a Slnkom v opozícii s Jupiterom a v trigone s Neptúnom. Vládca znamenia Škorpióna je Mars nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na poznávanie skrytých vecí.

Štvrtok: Mesiac je v konjunkcii so Slnkom, v opozícii s Jupiterom. Po zdravotnej stránke Mesiac nepriaznivo vplýva na pohlavné orgány a močový mechúr. Prebieha nepriaznivá konštelácia pre majetok obchodovanie a podnikanie.

Piatok: Mesiac je v konjunkcii s Venušou, Merkúrom, v kvadráte s Marsom a Neptúnom a v trigone s Uránom. Pozor na unáhlenosť vo vzťahoch a láske.  Mesiac je o 16.45 hod. v znamení Strelca kde je vládca Jupiter v ohnivom živle.

Sobota: Mesiac v znamení Strelca vplýva na zdravie v bedrovej časti  bedrové kåby, stehná a doporučujú sa masáže, vodné procedúry vírivky apod. Pobyt v prírode pôsobí mimoriadne dobre a chráni pred stresom.

Nedeľa: Mesiac je v trigone s Marsom, a Jupiterom a v kvadráte s Uránom a o 17.39 hod. je v znamení Kozorožca, kde je vládca Saturn nachádzajúci sa v zemitom živle. Vplýva na kariéru, postup vytrvalosť a pracovitosť. V záhrade vyberáme zemiaky a mrkvu.

kontakt: 055 62 517 10

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]