magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Mestské zásahy Košice 2011
@ Kultúra -> Podujatia      Nov 11 2011 - 09:28 GMT

Prvý ročník projektu Mestské zásahy | Urban Interventions Košice 2011 vyvrcholí 22. novembra 2011 o 19:00 vernisážou prihlásených projektov v priestoroch Tabačky Kulturfabrik v Košiciach.

Predstavené budú vizualizácie „premien" rôznych lokácií v Košiciach, tak ako ich vytvorili samotní obyvatelia mesta Košice. Počas vernisáže  oficiálne  pokrstia knihu Mestské zásahy Košice 2011, ktorá bude novým kreatívnym manuálom a mapou pre mesto Košice do roku 2013.
Po ukončení vernisáže nasleduje afterparty s Embryom a Jack Jackinom. Výstava vybraných projektov potrvá do 7.12.2011

Program vernisáže:
19:00 / Vernisáž
20:00 / Krst publikácia MZ KE 2011
21:00 / Afterparty DJ Set
Embryo: http://soundcloud.com/iamembryo
Jack Jackin http://soundcloud.com/jack-jackin
Vaše nápady = Vaše mesto
Hlavnou ideou projektu Mestské zásahy Košice 2011 je nájsť v rámci metropoly východu a jej okolia problematické alebo nevyužité priestory a miesta, o ktorých si myslíte, že nefungujú tak ako by mali a vy máte potrebu do nich kreatívne vstúpiť a zasiahnuť.
Aj malé zásahy sa môžu stať veľkými - vždy ide o veľkosť a opodstatnenosť myšlienky. Či ste architekt, umelec alebo občan-aktivista, môžte takto ponúknuť svoje konkrétne návrhy a riešenia kompetentným mestským orgánom a úradníkom, zároveň však poukázať na kroky, ktoré je potrebné urobiť, aby Košice, mesto tvorivého myslenia a nápadov, bolo aj kvalitným miestom pre život.
Organizátor a realizácia projektu Mestské zásahy Košice:
OZ UzemnePlany.sk
v spolupráci s Architektonické štúdio Atrium
FCB: www.facebook.com/...hykosice2011

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]