magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 14. do 20. novembra / Peter Míšík
@ Horoskopy      Nov 13 2011 - 12:07 GMT

Slnko je v poslednej dekáde znamenia Škorpióna a je v kvadráte s Neptúnom v znamení Vodnára a v trigone s Uránom v znamení Barana. Merkúr je v konjunkcii s Venušou a obe planéty sú v znamení Strelca. Pluto v znamení Kozorožca je v trigone s Marsom v znamení Panny a v trigone s Jupiterom v znamení Býka. Pluto je v kvadráte s Uránom. Neptún je v opozícii s Marsom v znamení Panny a v trigone so Saturnom v znamení Váhy. Mesiac ubúda a druhú štvrť dosahuje v piatok. Konštelácia podporuje extrémistické názory.

Pondelok: Mesiac vstupuje o 8.19 hod. do znamenia Raka a je v opozícii s Plutom, v kvadráte s Uránom, v trigone so Saturnom a Neptúnom a v sextile s Jupiterom a Marsom. Vládca znamenia Raka je Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle.

Utorok: Mesiac je v trigone so Slnkom. Konštelácia planét negatívne vplýva na žalúdok, žalúdočné vredy, metabolizmus a trávenie. Po psychickej stránke vzniká precitlivelosť a snaha uzavrieť sa do bezpečného náručia rodiny.

Streda: Mesiac je o 17.17 hod. v znamení Leva a je v trigone so Slnkom a v kvadráte so Saturnom a Jupiterom. Vládca znamenia Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle a podporuje nadšenie, lichôtky, hrdosť a, lesk a slávu.

Štvrtok: Mesiac je v trigone s Merkúrom a Venušou. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na Srdce a krvný tlak. V oblasti lásky je priaznivý vplyv planét ktorý sa prejavuje túžbou po dobrodružstvách, cestovaní a rozširovaní si vedomostí.

Piatok: Mesiac je v znamení Panna o 23.19. hod. Mesiac o 16.09 hod. je v druhej štvrti. Mesiac je v trigone s Merkúrom a Venušou a Jupiterom v sextile so Saturnom, v kvadráte so Slnkom a v opozícii s Neptúnom.

Sobota: Mesiac je v konjunkcii s Marsom, v trigone s Plutom a Jupiterom, v opozícii s Neptúnom a v kvadráte so Slnkom. Vládca znamenia Panny je Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na trávenie a vyprázdňovanie čriev.

Nedeľa: Mesiac je v kvadráte s Venušou a Merkúrom. Snažíme sa nepodliehať pohodliu a pôžitkárstvu. Kontrolujeme svoje výdavky. V záhrade hnojíme na rast koreňov a vysádzame nove stromy a presádzame staré stromy.


kontakt: 055 62 517 10

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]