magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Výstava KOŠICE TOUR, KOŠICE EXPO
@ Obchod -> Výstavy      Dec 11 2011 - 13:23 GMT

18. ročník   medzinárodnej výstavy cestovného ruchu a regiónov KOŠICE TOUR  a výstava KOŠICE EXPO sa uskutočnia v dňoch 13. – 15. decembra 2011 v hoteli Centrum na Južnej triede. Na výstavnej ploche 1200 m2 sa budú prezentovať vystavovatelia zo Slovenska, Poľska, Českej republiky a Maďarska. V ponuke okrem dovoleniek budú aj kvalitné mäsové výrobky a gurmánske špeciality a  ďalší sortiment výstavy KOŠICE EXPO. Výstavu spestria modelári MODULKLUBU z Košíc, ktorí predstavia svoje funkčné modely lokomotív, vozňov, krajinky a železničných staníc.

Organizátor výstavy v spolupráci s vystavovateľmi pripravil žrebovanie vstupeniek o hodnotné ceny, ktoré sa uskutoční denne o 16.00 hod. a hlavnou cenou budú letenky do Bulharska od CK Solvex, víkendové pobyty od CK Dunajec a Kúpeľov Lúčky, VIP karty do AQUA RELAX v Tatranskej Lomnici od hotelovej spoločnosti Sorea.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]