magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 4. do 11. decembra/ Peter Mišík
@ Horoskopy      Dec 04 2011 - 12:09 GMT

Slnko je v znamení Strelca, je v konjunkcii s Merkúrom v znamení Strelca  a v kvadráte s Marsom v znamení Panny. Venuša je v znamení Kozorožca a je v konjunkcii s Plutom v rovnakom znamení a v trigone s Marsom. Pluto v znamení Kozorožca je v trigone s Jupiterom a v znamení Býka a v trigone s Marsom v znamení Panny. Saturn v znamení Váh je v opozícii s Jupiterom a v trigone s Neptúnom v znamení Vodnára. Neptún je v sextile s Jupiterom. Urán je v znamení Barana. Mesiac pribúda a spln dosahuje v sobotu. Planetárna konštelácia vytvára podráždenosť, ostré strety a emočné konflikty vyvrcholia v sobotu.

Pondelok: Mesiac je v znamení Barana a je v opozícii so Saturnom a v trigone so Slnkom a Merkúrom. Je potrebné urobiť niečo nové pre zdravie a preto do Mikulášskeho vrecúška vložme zdravú prirodzenú potravu Namiesto čokoládových sladkostí.

Utorok: Mesiac je v znamení Býka o 15.34 hod. Mesiac je v konjunkcii  s Jupiterom, v trigone s Plutom, v sextile s Neptúnom a v opozícii so Saturnom. Vládca znamenia Býka sa nachádza v zemitom živle a podporuje pevnosť, neochvejnosť a tvrdohlavosť.

Streda: Mesiac je s v Venušou, Plutom a Marsom  v konjunkcii s Jupiterom. Blahodárna konštelácia podporuje zdravie, majetok a materiálnu sféru. Darí sa v pozemkovej činnosti, s nábytkom, realitami a poľnohospodárstve.

Štvrtok: Mesiac je v trigone s Venušou a v kvadráte s Neptúnom. Po zdravotnej stránke sú ovplyvnené v znamení Býka nosohltan, krk, krčné stavce, hlasivky a štítna žľaza. Vyhýbame sa liečbe a operáciám týchto orgánov.

Piatok: Mesiac je o 3.52 hod. v znamení Blížencov. Mesiac je v opozícii so Slnkom a Merkúrom. Vládca znamenia je Merkúr nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplýva na rozum, vzdelanie koncentráciu a komunikáciu.

Sobota: Mesiac dosahuje spln o 15.16. hod.  Mesiac je v opozícii so Slnkom , v trigone so Saturnom a v kvadráte s Marsom. Po zdravotnej stránke v znamení Blížencov sú ovplyvnené nervy, ramená a pľúca. Nezasahujeme do ich liečby.

Nedeľa: Mesiac je o 14.25 hod. v znamení Raka a je v opozícii so Slnkom a Plutom, v trigone s Neptúnom a Saturnom a v sextile s Jupiterom. Vládca znamenia Raka je Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývai na emócie a rodinnú sféru.

kontakt: 055 62 517 10

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]