magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 18.12.2011
@ Aktuálne -> Polícia      Dec 19 2011 - 12:12 GMT

Zlodej potiahol elektroniku

Doposiaľ  neznámy páchateľ sa zo soboty na nedeľu vlámal v obchodnom centre na ulici Pri prachárni v Košiciach do odkladacej skrinky promo stánku. Odtiaľ odcudzil notebook, 4 ks  fotoaparátov, 4 ks batérii do fotoaparátov a 2 ks pamäťových kariet. Bratislavskej s.r.o. spôsobil škodu 3.000,- €. 

Na novostavbu garáží sa zvalil múr

Včera okolo 14,00 hod. z doposiaľ nezistených príčin na Hunyadyho ulici v Kráľovskom Chlmci (okr. Trebišov) sa na novostavbu garáží zvalil múr o dåžke 12 m a výške 3 m. Takto došlo k poškodeniu osobného motorového vozidla zn. Audi A3, zaparkovaného v garáži vo výške 1.000,- € a pre viacerých poškodených poškodením garáže vznikla celková škoda najmenej 2.300 €. Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci. 

Opäť sa našli vodiči jazdiaci pod vplyvom alkoholu

 Včera o 02,39 hod. po Hlavnej ulici vo Veľkých Kapušanoch (okr. Michalovce) viedol 22-ročný Štefan osobné motorové vozidlo zn. Škoda Octavia, kde bol zastavený a kontrolovaný hliadkou PZ. Pri kontrole sa vodič odmietol podrobiť dychovej skúške na zistenie alkoholu. Až následne po zadržaní a predvedení sa na Obvodnom oddelení PZ Veľké Kapušany podrobil dychovej skúške, kde mu bola nameraná hodnota 1,09 mg/l alkoholu v dychu.

Včera o 02,55 hod. po Štefánikovej ulici v meste Kráľovský Chlmec (okr. Trebišov) viedol 35-ročný vodič osobné motorové vozidlo zn. Volvo V70, pričom bol zastavený a kontrolovaný hliadkou PZ. Pri kontrole bol podrobený dychovej skúške, pri ktorej mu bola nameraná hodnota 0,80 mg/l alkoholu v dychu. Obvinený bol zadržaný a následne umiestnený do cely policajného zaistenia. 

V oboch prípadoch poverení príslušníci PZ vodičom vzniesli obvinenia pre prečin ohrozovania pod vplyvom  návykovej látky. V prípade dokázania viny im hrozí až ročné vezenie.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]