magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

RANDE s NAÏOU
@ Kultúra -> Koncerty      Mar 19 2012 - 10:59 GMT

Stretnutie s legendou československej populárnej hudby, 5-násobným Zlatým slávikom, dlhoročnou členkou kultového divadla SEMAFOR, Naďou Urbánkovou môžete absolvovať v GES Klube zajtra ( 20.03) o 19. hodine Exkluzívne na Slovensku prichádza umelkyňa v programe: RANDE s NAÏOU. Nezabudnuteľné hity spojené s rozprávaním moderuje publicistka a spisovateľka Marika Studeničová, autorka memoárových kníh o Vilme Jamnickej, Jozefovi Golonkovi, Vladimírovi Durdíkovi a ďalších.

Naďa Urbánková začínala ako herečka v Pardubickom divadle, neskôr pôsobila v Národnom divadle v Prahe, v Karlínskom divadle, účinkovala so skupinou COUNTRY BEAT Jiøího Brabce... Je vynikajúca speváčka, herečka, kabaretiérka a okrem famózneho hlasu má dar navyše - je skvelou rozprávačkou.

V súčasnosti hrá v muzikáli Hello, Dolly!“, každý víkend moderuje v Českom rozhlase – Region program „ Písničky pro Vysočinu“ a „Tandem“.Po predstavení je autogramiáda Nade Urbánkovej a Mariky Studeničovej spojená s predajom CD a kníh. Predstavenie trvá 90min.

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]