magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 25.03.2012
@ Aktuálne -> Polícia      Mar 26 2012 - 10:07 GMT

Poškodil „bavorák“

Poverený príslušník PZ z prečinu poškodzovania cudzej veci obvinil 20-ročného Tomáša z okresu Košice okolie. Tento dňa 23.3.2012 o 20,15 hod. na Nerudovej  ulici v Košiciach poškodil lak na osobnom motorovom vozidle zn. BMW. Takto majiteľovi spôsobil škodu 2.500,- €. V prípade dokázania viny mu hrozí až ročné väzenie.

Košičana olúpil o 700,- €

V sobotu okolo 20,15 hod. doposiaľ nestotožnený páchateľ na chodníku medzi vchodmi obytného bloku na Budapeštianskej ulici v Košiciach, oslovil 21-ročného Košičana a opýtal si cigaretu. Mužovi pri vyťahovaní cigariet z vrecka bundy, na zem vypadol zväzok bankoviek v hodnote 700,- €. Zohol sa pre ne a keď zväzok bankoviek chytil do rúk, tak ho páchateľ sotil na zem, zväzok bankoviek mu z ruky zobral a utiekol. Poškodenému spôsobil ľahké zranenie bez pracovnej neschopnosti a škodu vo výške 700,- €. Vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie vo veci pre zločin lúpeže.

Požiar pekárne

V sobotu okolo 19,40 hod. došlo z doposiaľ nezistených príčin k požiaru na výstupe z pece výrobnej haly, v objekte pekárne, v obci Naciná Ves (okr. Michalovce). V dôsledku požiaru došlo k poškodeniu linky, stien haly, časti strešnej konštrukcie, ďalších častí haly a skladových zásob, ku škode spoločnosti zo sídlom vo Vranove nad Topľou vo výške najmenej 400.000,-€. Pri hasení sa zranil hasič HaZZ, ktorý utrpel zranenia s dobou liečenia 7 dní bez PN. Vyšetrovateľ PZ Michalovce začal trestné stíhanie vo veci prečinu všeobecného ohrozenia.

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]