magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Tonbogirl v kaviarni Nech sa páči
@ Kultúra -> Podujatia      Apr 11 2012 - 10:11 GMT

Fotografka, copywriterka, blogerka a polovica režisérskej dvojice GunPowder Directors, predstaví svoj projekt Človek robí šaty, spolu so svojimi street stylovými fotkami z Bratislavy, New Yorku, Londýna Paríža a Tel Avivu a Bratislavy 13. apríla o 17. hodine v kaviarni Nech sa páči na Hlavnej 27 v Košiciach. Marika je zanietená a inšpirujúca osobnosť, ktorá sa rada s návštevníkmi podelí o svoje skúsenosti s fotografovaním módy ulice v rámci diskusie. Výstava je súčasťou trojdňového obchodu Street Style Pop Up, ktorý organizuje Košice 2013 v rámci projektu Creative Industry Toolkit zameraného na podporu kreatívnej sféry.

Ako najlepšie ukázať a dokázať, že naozaj človek robí šaty? Nechať 13 úžasných žien obliecť si bielu pánsku košeľu. Nechať ich hrať sa, strihať, zdobiť, skladať, krčiť, žehliť, tešiť sa. Obliecť si ju a preniesť na ňu svoj štýl, osobnosť a čaro. A len ich pri tom pozorovať,” takto definuje svoj projekt 1 košeľa, 13 žien, fotografka Marika Majorová. Milovníci streetstylovej fotografie ju poznajú ako bloggerku Tonbogirl (http://www.tonbogirl.blogspot.com).

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]