magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

História 50-ročnej Terasy
@ Kultúra -> Výstavy      May 14 2012 - 13:39 GMT

História Terasy ožije na veľkej ploche – presvedčte sa na vernisáži už 17. mája 2012 o 17. hodine. Najväčšie košické sídlisko Terasa si pripomína 50. výročie vzniku. Mestská časť Košice – Západ pri tejto príležitosti pripravila netradičnú výstavu fotografií známeho košického fotografa Róberta Berenhauta, zostavenú z jedinečných záberov, dokumentujúcich zrod sídliska.

"„Atraktívne fotografie, zväčšené na netradičnom podklade, majú priblížiť Košičanom zrod a výstavbu najväčšieho košického sídliska. Aj takto sa totiž dá prehåbiť vzťah ľudí k miestu kde žijú,“ povedal starosta Terasy Rudolf Bauer.

Originálne zábery budú vystavené v pasáži a na 2. poschodí Obchodného centra Galéria a v Átrium klube (Zuzkin park 4) od 17. mája do 10. júna 2012. Vo výstavných priestoroch v Átrium klube budú premietané aj zvukové a filmové sekvencie z archívu Rozhlasu a televízie Slovenska, ako aj dokument s nestorom košickej reportážnej fotografie Róbertom Berenhautom.

Vernisáž sauskutoční v Obchodnom centre Galéria na Tr. SNP v Košiciach na 2

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]