magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Výstava študentov - Grafik digitálnych médií
@ Kultúra -> Výstavy      Oct 03 2012 - 20:15 GMT

Výstava študentov odboru Grafik digitálnych médií (pod vedením odborných pedagógov ¼. Kepiča, P. Suchanského a K. Šantovej) je ukážkou tvorby začínajúcich grafikov. Odbor Grafik digitálnych médií je jedným z mnohých odborov Súkromnej strednej odbornej školy Postupimská 37 a bol založený v roku 2011 ako pokračovanie zrušenej strednej umeleckej školy na ulici Exnárova. Výstavu máte možnosť vidieť od 24. 9. do 5. 10. každý pondelok až štvrtok od 14.00 do 17.00 vo Výmenníku Obrody.

Študenti na výstave prezentujú svoje celoročné zadania (riešenie logotypov, dizajn manuály, návrhy na tričká, webstránky, plagáty, ilustrácie detskej knižky, koláže a podobne), ktoré majú snahu byť im nápomocnou ukážkou do života v odbornej praxi grafického dizajnéra. Študenti si svoj talent premieňajú do digitálnej podoby pomocou počítačových programov ako napríklad Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign, Flash, Dreamweaver, 3d Max. Veľký dôraz sa však počas štúdia na tejto strednej škole kladie aj na umelecké vzdelanie absolventov (hodiny kresby a dejín výtvarnej kultúry).

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]