magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

ÚLET NA TERASE
@ Aktuálne -> Rôzne      Oct 14 2012 - 11:26 GMT

Mestská časť Košice – Západ – jubilujúca päťdesiatnička - organizuje ďalšie zo svojich plánovaných podujatí, ktoré je určené pre všetky deti, ich rodičov a starých rodičov. Ide o najväčší úlet tejto jesene - Šarkaniádu na Terase. Uskutoční sa v sobotu 13. októbra 2012 pred Átrium klubom v Zuzkinom parku so začiatkom o 13.30 hod.

Program bude naozaj pestrý, priam pestrofarebný. Do 14.30 hod. sa zaregistrujú všetky súťažechtivé deti so svojím šarkanom, ktorého si buď vopred kúpia alebo dokonca vlastnoručne vyrobia. Zároveň bude priebežne prebiehať súťaž krásy prinesených šarkanov. O 14.00 hod. sa začne sprievodný program, ktorého súčasťou budú nielen športovo-zábavné súťaže a tvorivé dielne s jesennou tematikou (kde si mimochodom budú môcť deti na mieste pre svoje potešenie zhotoviť šarkana), ale aj nafukovací hrad na skákanie a ďalšie zábavné atrakcie. Nebude chýbať ani šašo, ktorý súťažiacim deťom vyrobí na počkanie balónové zvieratko. Na 15.00 hodinu je naplánované súťažné púšťanie šarkanov, pri ktorom svojim ratolestiam môžu smelo pomôcť aj ich rodičia či starí rodičia. Po ňom sa všetky súťaže vyhodnotia a nakoniec príde už len to najkrajšie - šarkaniáda - spoločný farebný let šarkanov. Takže: poďme spolu lietať!

Žiadny zaregistrovaný účastník neobíde naprázdno. Hneď pri príchode dostane sladkú odmenu. A tie najkrajšie šarkany, resp. pozoruhodné "letecké" výkony budú ocenené zvlášť. Návody na výrobu šarkana nájdete aj na www.facebook.com/atriumklub.

Ak sa 13. októbra na nás z oblohy nebude usmievať slniečko alebo nebude fúkať „priaznivý“ vietor, napriek tomu Vás radi privítame priamo v priestoroch Átrium klubu. Nebudeme si síce môcť vychutnať pestrofarebný let šarkanov, ale napriek tomu si urobíme spoločné súťažno-zábavné popoludnie a vyhodnotíme si aspoň tých najkrajších šarkanov. Vstup je samozrejme voľný.

Predbežný záujem o zapojenie sa do súťaže nám môžete nahlásiť na tel. č.: 055/643 25 71; 0911 937 647, e-mail: [email protected] ; informácie: www.kosicezapad.sk.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]