magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

„Čítajme si...“ - pokus o prekonanie rekordu
@ Kultúra -> Literatúra      Jun 03 2013 - 12:02 GMT

Knižnica pre mládež mesta Košice sa aj tohto roku zapojí do najpočetnejšieho detského čitateľského maratónu "Čítajme si..." a spolu s ostatnými knižnicami a školami po celom Slovensku sa pokúsi prekonať minuloročný rekord v čítaní v počte 35 542 čítajúcich detí. 6. ročník čitateľského maratónu bude prebiehať v utorok 4. jún 2013 v čase od 9.00 do 15.00 hod. v 20-tich pobočkách Knižnice pre mládež mesta Košice. Slávnostné otvorenie sa uskutoční o 9.00 hod. v mimoškolskej pobočke na Humenskej ul. 9. za účasti námestníčky primátora mesta Košice Renáty Lenártovej.

Toto podujatie, ktoré organizuje Linka detskej istoty, je určené pre jednotlivcov aj kolektívy detí základných škôl a osemročných gymnázií vo veku 6 - 15 rokov. Tie majú možnosť aktívne sa zapojiť a to hlasným čítaním jednej strany z knihy Železný muž od Teda Hughesa.

 

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]