magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Leto v Tabačke
@ Kultúra -> Podujatia      Jul 11 2013 - 09:34 GMT

Leto je už v plnom prúde a ako ste niektorí možno postrehli, počet koncertov a akcií v Tabačke klesol. Nenechajte sa zmýliť, otváracie hodiny máme stále rovnaké, len program skromnejší, a to z viacerých dôvodov.  Ako viete v lete množstvo z vás návštevníkov je na dovolenkách a mimo Košíc, hudobníci chodia po festivaloch a my v Tabačke tento uvoľnenejší čas využívame na prípravy a plánovanie spustenia nového modelu nášho kultúrneho centra, rekonštrukcie a rozšírenia priestorov.  V mesiacoch júl a august vás toto leto čakajú pravidelné Pondelkové kiná, venované rôznym témam ako aj autorským premietaniam. V strede týždňa nebudú chýbať Stredávkové parties s lokálnymi DJ-mi a v piatky vás potešíme koncertmi rôznych lokálnych kapiel. Premietania aj koncerty budú prebiehať podľa počasia vo Fabricafé alebo na dvorčeku. V sále na poschodí máte zasa možnosť každý pondelok a stredu naučiť sa rôzne pohybové a tanečné techniky v rámci Open Klasses pod taktovkou združenia Heeb She.

Do konca júla máte tiež možnosť prísť si pozrieť medzinárodnú výstavu plagátov Visegrad Karma, a to každý pondelok, stredu a piatok. 

V auguste pre vás potom máme pripravené rôzne workshopy.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]