magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

TABAČKA pozýva
@ Kultúra -> Podujatia      Sep 17 2013 - 11:04 GMT

V stredu 18.9. o 20:00 prinesieme jeden z najlepších koncertov tohto roka! Odohrá ho novozélandská happy daze kapela Die! Die! Die!, ktorá do živých vysúpení dáva všetku svoju dravosť a energiu. Máte sa na čo tešiť.

Po 22 hodine bude párty pokračovať Stredávkou so silnou zostavou - Danny B, Woluux, Spanq či VJ Sepesi Gro. Hrať sa bude 80s 90s techno + breaks, glitch, dubstep, hip hop, bass, balle...

Na záver týždňa ešte jedna chuťovka. V sobotu 21.9. o 20:00 do našich končín po 4 rokoch zavíta poľské trio Kamp!, to najlepšie čo Poľsko v súčasnosti exportuje. Sekundovať im bude osvedčená synthpopová formácia Deaths (bývalý Girls on Drugs). 

 

Do pozornosti tiež dávame Týden kulturních fabrik, ktorý prebieha tento týždeň v Plzni. Ide o sériu seminárov, workshopov a výstav so zameraním na priestory pre kultúru, umenie a rozvíjenie komunitného života v bývalých priemyslových objektech. Jedným z hlavných lektorov bude aj náš riaditeľ Peter Radkoff, dôjdite sa pozrieť ak náhodou budete mať cestu okolo. 

 

Ïalšie informácie nájdete na našej stránke www.tabacka.sk .  

.

 

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]