magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Tabačka pozýva
@ Kultúra -> Podujatia      Oct 14 2013 - 09:44 GMT

Tento týždeň sa u nás bude striedať osvedčená klasika s netradičným hudobným výberom. Začneme 14.10. o 20:30 pravidelným Pondelkovým kinom, v ktorom náš filmmajster Janko pustí opäť niečo prekvapujúce, veď to poznáte. Keď nie, tak spoznáte.

Filmová bude aj streda 16.10. kedy k nám opäť zavíta Peter Konečný so svojou Filmovou prednáškou. Od 19:00 sa pripravte na Večer najzaujímavejších svetových filmových a televíznych reklám! Nasledovať bude párty s našimi DJ-skými rezidentmi, tentokrát pod taktovkou Michaela Kelsa. Tanečné tóny začneme vydávať po 21:00.

V štvrtok 17.10. o 20:00 večer netradične venujeme ska-punk-pop-rockovej kapele menom Smola a Hrušky. Skupina predstaví filmový dokument, ktorý natočila počas jarného turné a prináša necenzurovaný a realistický pohľad spoza pódia. Netradičný bude tiež zvuk kapely, ktorá známe songy zahrá unplugged.

Na piatok 18.10 si nerobte žiadne plány. Od 21:00 u nás ožijú tie roky deväťdesiate. 90s party prinesie atmosferický večer plný kultovej hudby, živú kapelu Nirvanas, vidopremietanie, ping pong, občerstvenie, dress code, spoločenské hry a mnoho ďalšieho. 

Na záver týždňa jedna hudobná čerešnička. Ešte nikdy sme u nás v Tabačke nehostili klezmer kapelu. Všetko sa však zmení 19.10. o 20:00 v rámci dňa venovanému národnostným menšinám Pestré Slovensko. Kaschauer Klezmer Band predvedie nevídanú fúziu folklóru a modernej hudby, pri ktorej neobsedíte. 

 

Ïalšie informácie nájdete na našej stránke www.tabacka.sk .  

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]