magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Tabačka pozýva
@ Kultúra -> Podujatia      Oct 21 2013 - 11:09 GMT

Na začiatok týždňa v pondelok 21.10. o 20:30, štartujeme s Pondelkovým kinom a filmom: Together od švédskeho režiséra Lukasa Moodyssona. Film s humorom otvára tému lásky, priateľstva, sexuálnej slobody a politiky. V stredu 23.10. k nám zavíta kapela The Holydrug Couple až z ďalekej Čile, ktorá Vám svojim psychedelickým rockom určite zabezpečí nevšedný zážitok. Kapela inšpirovaná prírodou to rozprúdi od 20:00. Po koncerte sa ukážu naši lokálny DJs Spanq a TBA.

Po roku si v našich priestoroch opäť zahrá elektropopové zoskupenie Midi Lidi a to v piatok 25.10. o 20:00. Ako predkapela sa predstaví Monikino Kino, čerstvý počin speváka Midi Lidi a slovenky Moniky Midriakovej, ktorý pred rokom ešte len vznikal.

V sobotu 26.10. o 18:00 predstavia český, moravský a slovenský autori experimentálnu zbierku poviedok Fantastická 55. Budete mať možnosť zoznámiť sa aj so samotnými autormi knihy a opýtať sa, čo Vás zaujíma. Akciu zastrešuje nezávislé a nízkonákladové vydavateľstvo Hydra.

Týždeň nám zakončí divadelná reality show - Lifeshow z Českej republiky a to v nedeľu 27.10 o 20:00. Hra pod réžiou Petry Tejnorovej nám ukáže ako každý niekedy manipuluje svojím príbehom, chce na seba strhnúť pozornosť a chce niekedy dojať druhých, byť poľutovaný alebo si vymyslieť drastickejšiu či ľahšiu verziu osobnej biografie.

 

Ïalšie informácie nájdete na našej stránke www.tabacka.sk .  

 

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]