magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Strašidelne na Uličke remesiel
@ Kultúra -> Podujatia      Oct 27 2013 - 10:29 GMT

V utorok 29. októbra postrašíme deti základných škôl. Tešiť sa môžu na workshopy, súťaže, maľovanie na tvár a veľa zábavy. Podujatie s názvom “Strašidelne na Uličke remesiel” pripravuje nezisková organizácia Košice región umenia a kultúry. Akcia sa bude konať od 9:00 do 14:00 hod. na Hrnčiarskej ulici. Súčasťou podujatia budú zaujímavé workshopy, maľovanie na tvár a rôzne súťaže. Deti si budú môcť vyrobiť strašidelné masky a ozdoby s halloweenskou tématikou.

Porozprávame sa aj o sviatku Halloween. Návštevníci sa dozvedia kedy vznikol Halloween a aký je jeho význam. Celú atmosféru dotvorí hrôzostrašná výzdoba. Akcia s názvom “Strašidelne na Uličke remesiel” je pripravená pre vopred prihlásené základné školy.

Podujatie “Strašidelne na uličke remesiel” je súčasťou projektu „Prechádzky uličkou remesiel“ realizovaného neziskovou organizáciou Košice región umenia a kultúry, n.o., ktorý je podporený Ministerstvom kultúry SR. Príprava a realizácia týchto podujatí je v súlade s aktivitami EHMK 2013. Cieľom projektu je zvýšenie kultúrno-spoločenskej hodnoty Hrnčiarskej ulice v Košiciach a vzbudenie záujmu o existujúce remeslá.

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]