magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

TABAČKA pozýva
@ Kultúra -> Podujatia      Nov 14 2013 - 09:24 GMT

Tento týždeň máme pre Vás naservírované samé hudobné skvosty a jednu unikátnu chuťovku. Nebude chýbať pravidelné kino a Stredávka, či zaujímavý seminár a workshop. V pondelok 11.11. o 20.00 ako vždy naše Pondelkové kino a dokumentárna tragédia Kauza Cervanová, ktorá skúma šokujúce zákulisie najdlhšieho prípadu v dejinách československej justície, ktorý sa začal v roku 1976. Na premietanie príde aj špeciálny, hosť a to samotný režisér Robert Kirchhoff.

Pokračujeme utorkom 12.11. o 21.00, kedy máme pripravený koncert trojčlennej kapely Y“ zo Slovinska. Milovníci post-rocku, metalu, psychadélie či ambientu si prídu na svoje.

Pravidelní „párty people“ vedia, že streda sa nesmie zaobísť bez Stredávky a preto aj túto stredu 13.11. o 21.00 predvedú svoje „párty“ sety  Dj Tony Fonky G a Dj Spanq.

V utorok a v stredu 12.-13.11. sa koná v špeciálny workshop "Urban Out" - Keď sa stretávajú hry s divadlom. Počas dvojdňového workshopu chceme spolu s Vami adaptovať našu interaktívnu inštaláciu RECONSTRUCTION Tabačke na báze už existujúcich hracích mechanizmov a špeciálnych, vo vlastnej réžii vyvinutých ovládačov. Workshop sa uskutoční v rámci akcie Play again!-Games & Culture, ktorá sa bude diať vo štvrtok a piatok 14.-15.11. v Kine! Úsmev.

Vo štvrtok 14.11. sa o 21.00 ako súčasť semináru Play again!-Games & Culture v Tabačke uskutoční koncert švajčiarkej skupiny Hör<->Spiel, ktorá zahrá živý a improvizovaný soundtrack k živému hraniu hry. 

Na konci pracovného týždňa v piatok 15.11. o 21.00 si môžete vychutnať exkluzívny koncert dánskej elektroakustickej skupiny EFTERKLANG. Kapela, ktorá patrí medzi špičku svetovej hudobnej scény sa na Slovensku predstaví už druhýkrát a to opäť u nás.

Ešte sme neskončili s hudobnými prekvapeniami. V sobotu 16.11. o 21.00 k nám príde zahrať newyorský kontrabasista a skladateľ Mike Parker, tentokrát s novou zostavou a novým albumom Arctica

Ïalšie informácie nájdete na našej stránke www.tabacka.sk .  

 

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]