magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

TABAČKA pozýva
@ Kultúra -> Podujatia      Nov 20 2013 - 10:34 GMT

Po predchádzajúcom nabitom týždni si tento trochu oddýchneme. Okrem pravidelných akcií Pondelkového kina a Stredávky máme pre vás pripravenú Vedeckú kaviareň. V pondelok 18.11. o 20.00 začíname Pondelkovým kinom a dokumentom o genetický modifikovaných potravinách s názvom Odhalenie lží o GMO. Film sa snaží poukázať na lži, ktoré sú často spojené s obhajobou GMO.

V stredu 20.11 o 21.00 ako vždy nesmie chýbať pravidelná párty Stredávka. Na tento večer si pripravia hudobné sety DJ Danny B a DJ Vikipiki.

Posledná akcia v tomto týždni bude venovaná Vedeckej kaviarni a téme: Arktídaflóra a fauna za polárnym kruhom. Arktída je tento rok ochrancami hojne skloňovaná a obzvlášť dôležitá téma. Prečo, to vám priblížia zástupcovia slovenského GreenPeace RNDr. Peter ¼uptáčik, PhD. 

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]