magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

ROZPRÁVKOVÉ VIANOCE 2013
@ Aktuálne -> Rôzne      Dec 20 2013 - 11:17 GMT

Ponorme sa do družnej atmosféry pri varenom vínku a medovine, kde si vianočná nálada, prenikavé vône a veselé koledy podmania všetky vaše zmysly. Príďte sa aj tento rok presvedčiť o jedinečnej atmosfére, ktorú môžete zažiť len na košických vianočných trhoch. Bohatý program je pripravný, stačí si vybrať.

Pondelok, 23. decembra

IMMACULATA
17.00 GALA VIANOCE 2013
Záverečný koncert Košických rozprávkových Vianoc 2013. Hudba, spev, tanec, excelentné výkony a výnimočné vianočné hity v netradičných aranžmánoch, popretkávaných moderátorským slovom o histórii najkrajších sviatkov v roku. V Gala koncerte účinkujú: MUSICA IUVENALIS, Igor DOHOVIČ, detský zbor Opera Štátneho divadla Košice, Tanečné štúdio Adriany VRBOVEJ, Anka PORÁČOVÁ, ľudová hudba BORIEVKA, Matej RENDOŠ, Miroslav SÝKORA z Česko a Slovensko má talent, Robo OPATOVSKÝ so svojim BANDOM a moderátor Richard HERRGOTT.

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]