magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

TICHÁ NOC- EXKLUZÍVNY KONCERT ALEXANDROVCOV
@ Kultúra -> Koncerty      Dec 04 2013 - 13:44 GMT

Na Slovensko sa vráti najslávnejší armádny súbor z Ruskej federácie, čakaá ho niekoľo vystúpení na Slovensku a 5.decembra, po 6 rokoch, sa vracajú do Steel arény v Košiciach.

Opät príde celý súbor s najlepšími ruskými spevákmi, sólistami, vynikajúcimi hudobníkmi a špičkovými tanečníkmi. Kvalitné a dokonale profesionálne spevácke, hudobné a tanečné výkony spojuje skvelá choreografia, a to ako celok prináša neopakovateľný zážitok, ktorý nemôže napodobniť žiadne iné hudobné teleso.

Ich koncertný repertoár už dávno netvoria iba ruské národné piesne (Kaťuša, Kalinka, ..), ktoré všetci veľmi dobre poznáme, ale tiež zasahuje do všetkých hudobných žánrov od klasiky, cez jazz, rock až po modernú hudbu. Pre súčasné turné pripravili Alexandrovci program, ktorý spojuje najviac osvedčenú klasiku a úplne nové piesne v ich repertoáru a s nimi i nové choreografie.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]