magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 09.12.2013
@ Aktuálne -> Polícia      Dec 10 2013 - 10:11 GMT

Z krčmy odišli s trestným stíhaním na krku

Poverený príslušník PZ z prečinov poškodzovania cudzej veci a výtržníctva obvinil dvoch Košičanov Štefana (25) a ¼ubomíra (28). Títo sa v nedeľu pred polnocou v jednom z pohostinstiev na sídlisku ahanovce v Košiciach, nevmestili do kože. Okrem toho že sa hrubo správali, poškodili zariadenie bezpečnostných kamier na stenách, čím majiteľovi spôsobili škodu vo výške 1.000,- eur. V prípade dokázania viny im hrozí až trojročné väzenie.

Na Vianoce asi bude rozdávať lieky

Neznámy páchateľ sa počas uplynulého víkendu vlámal do jednej z košických lekární. Ukradol kovovú skrinku s hotovosťou vo výške 4.500,- € a ruksak s doposiaľ presne nezisteným množstvom liekov. Košickej spoločnosti spôsobil škodu za viac ako 7.200,- eur. Poverený policajt PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže. Po páchateľovi a odcudzených veciach policajti pátrajú.

Chlapci Úhornej sa vlámali do chalupy

Spišskonovoveskí policajti vypátrali páchateľov, ktorí sa pred mesiacom vlámali do chalupy v obci Úhorná. Sú nimi iba dvaja miestny chlapci vo veku 15 a 13 rokov. Tí vošli na pozemok chalupy, kde sa cez okno kuchyne vlámali dnu a následne z chalupy odcudzili reproduktor. Poškodenej majiteľke spôsobili krádežou škodu za najmenej10,- eur a poškodením zariadenia škodu za najmenej 30,- eur. Staršieho chlapca obvinili z prečinov krádeže a porušovania domovej slobody za čo mu v prípade dokázania viny hrozí až ročné väzenie. Voči maloletému bude trestné stíhanie pre nedostatok veku zastavené.

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]