magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

TABAČKA pozýva
@ Kultúra -> Podujatia      Dec 16 2013 - 12:12 GMT

Týždeň pre Vianocami si v Tabačke pozrieme najkontroverznejšie videoklipy, zabavíme sa na koncertoch a užijeme si DJs párty.

Svet videoklipov je nesmierne rozmanitý a patria do neho aj extrémne predstavy a vizuálna nekompromisnosť. Bola by škoda nepreskúmať vývoj násilia, hnusu a erotiky v spojení s hudobnou scénou. Viac o tejto téme sa dozviete v pondelok 16.12. o 20.00 na Večere najkontroverznejších videoklipov so šéfredaktorom portálu Kinema.sk–Petrom Konečným.

V utorok 17.12. o 21.00 sa môžete prísť zabaviť na koncert prešovskej kapely Papyllon. Chlapci hrajú alternatívny rock so sviežim, drzým, no súčasne pokorným výrazom a anglickými textami. Ako predkapela vystúpi dievčenská skupina Business Mermaid.

V stredu 18.12. o 21.00 sa stretneme na pravidelnej Stredávke, kde nám dvojica DJ-ov Embryo Michael Kelso predvedú fresh selekciu NYC house a garage music.

Ak máte radi rock´n´roll či blues, nemali by ste vynechať koncert kapely The Other Blue z Prešova, ktorá zahrá v Tabačke v piatok 20.12. o 21.00. Skupina sa orientuje na hudobný štýl podobný kapelám The Beatles, The Kinks a Chucka Berryho, ale ich repertoár obsahuje aj vlastnú tvorbu.

Pred Vianocami v sobotu 21.12. o 21.00 budeme v Tabačke žúrovať na Vianočnej párty. O žúrku sa postarajú naši chlapci, ktorí prídu na sviatky domov z Bratislavy = DJ Que a hostia.

Nezabudli sme ani na ďalší diel videoformátu spomienok z Tabačky Flasbacks. Najnovší štvrtý si môžete pozrieť TU.

Ïalšie informácie nájdete na našej stránke www.tabacka.sk 

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]