magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 16.12.2013
@ Aktuálne -> Polícia      Dec 17 2013 - 12:51 GMT

Po hádke mu zlomili nos

Michalovskí policajti z prečinu ublíženia na zdraví a prečinu výtržníctva obvinili dvoch Michalovčanov vo veku 27 a 29 rokov, ktorí v septembri tohto roku na parkovisku na Hollého ulici v Michalovciach po predchádzajúcej hádke fyzicky napadli 21-ročného Michalovčana. Tohto jeden z obvinených viackrát udrel päsťou do tváre, pričom spadol na zem. Druhý z obvinených 21-ročného mladíka kopol do tváre, keď ležal na zemi. Napadnutému mladíkovi spôsobili zranenia s dobou liečenia 14 dní. Obvineným Michalovčanom za tieto skutky hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.

Trebišovčanovi natrhli ucho

Trebišovskí policajti z prečinu ublíženia na zdraví a výtržníctva obvinili dvoch Trebišovčanov vo veku 30 a 31 rokov, ktorí v piatok 13.12. v reštaurácii na Hviezdoslavovej ulici v Trebišove fyzicky napadli 25-ročného Trebišovčana. Tohto najprv jeden z obvinených sotil a niekoľkokrát ho obaja obvinení udreli päsťami do hlavy. Napadnutému mužovi spôsobili podľa predbežnej lekárskej správy zranenia s dobou liečenia až 14 dní. Policajti útočníkov zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Oboch obvinených Trebišovčanov vzal včera sudca okresného súdu do vyšetrovacej väzby. V prípade dokázania viny obvineným aj v tomto prípade hrozí až trojročné väzenie.

Z jedného domu odcudzil plastové okná i dvere, z druhého „potiahol“ čerpadlo na vodu a fľašu šampusu, polícia po páchateľoch pátra

Doposiaľ neznámy páchateľ sa od 9.12. do 16.12. 2013 vlámal do rodinného domu v obci Rakovec nad Ondavou (okr. Michalovce),  odkiaľ odcudzil štyri plastové okná a plastové terasové dvere s kľučkami. Majiteľovi spôsobili celkovú škodu takmer 580,-€.

Počas uplynulého víkendu doposiaľ neznámy páchateľ využil neprítomnosť majiteľky a vlámal sa do domu v obci Malčice (okr. Michalovce), odkiaľ odcudzil nerezové čerpadlo na vodu a fľašu šampanského. Krádežou vecí a poškodením zariadenia spôsobil majiteľke celkovú škodu viac ako 600,-€.

V oboch prípadoch policajti OO PZ Trhovište začali trestné stíhanie pre prečin krádeže, po páchateľoch a odcudzených veciach pátrajú.

 


 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]