magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 19.12.2013
@ Aktuálne -> Polícia      Dec 20 2013 - 11:16 GMT

Na Popradskej ukradli Peugeot

V noci zo stredy na štvrtok doposiaľ neznámy páchateľ na parkovisku pred obchodným centrom na Popradskej ulici v Košiciach odcudzil motorové vozidlo zn. Peugeot Partner. Vo vozidle sa nachádzal mobilný telefón, vàtačky, elektrické miešadlo, ručné náradie i kuchynský robot. Bratislavskej spoločnosti vznikla krádežou vozidla škoda 4.850,-€ a poškodenému Košičanovi škoda 1.500,-€ krádežou vecí z vozidla. Polícia v danej veci vedie trestné stíhanie pre prečin krádeže a po páchateľovi a odcudzených veciach pátra.

Vlámali sa do obchodu na Mlynskej

Doposiaľ neznámy páchateľ sa v noci zo stredy na štvrtok vlámal do predajne na Mlynskej ulici v Košiciach, odkiaľ ukradol kovovú pokladničku s finančnou hotovosťou viac ako 2.000,-€. Poverený príslušník OO PZ Košice Staré mesto začal trestné stíhanie pre prečin krádeže.

Zlodejovi sa zišli aj konské sedlá

V noci zo stredy na štvrtok sa doposiaľ neznámy páchateľ vlámal do hospodárskej budovy v obci Čečejovce (okr. Košice okolie), odkiaľ odcudzil elektrocentrálu, príklepovú vàtačku a dve konské sedlá. Majiteľovi spôsobil krádežou a poškodením zariadenia celkovú škodu viac ako 2.400,-€. Policajti OO PZ Moldava nad Bodvou prípad vyšetrujú ako prečin krádeže a po páchateľovi a odcudzených veciach pátrajú.

Z parkoviska „zmizol“ náves s preglejkami

Od 6.12.2013 do 17.12.2013 doposiaľ neznámy páchateľ z parkoviska v katastri obce Veľaty (okr. Trebišov) za doposiaľ bližšie nezistených okolností odcudzil náves zn. SCHMITZ (MPZ RUS), v ktorom sa nachádzal náklad (dosky „preglejky“). Poškodenej spoločnosti z Ruskej federácie vznikla škoda viac ako 28.000,-€. Trebišovský policajný vyšetrovateľ v danej veci začal trestné stíhanie pre zločin krádeže. Polícia po páchateľovi a odcudzenom návese pátra.

Mladú Michalovčanku kriminalisti vypátrali

Michalovskí kriminalisti vypátrali 18-ročnú Patríciu z Michaloviec, ktorá sa ešte v auguste tohto roku vlámala do garáže rodinného domu na Užhorodskej ulici v Michalovciach, odkiaľ odcudzila benzínovú motorovú pílu. Majiteľovi krádežou a poškodením zariadenia spôsobila škodu viac ako 150,-€. Poverený príslušník OO PZ Michalovce mladú dievčinu obvinil z prečinu krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody, za ktoré jej hrozí až dvojročné väzenie.




 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]