magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Astrológ Peter Mišík: Čaká nás ťažký rok
@ Aktuálne -> Rôzne      Jan 08 2014 - 11:39 GMT

Výklad celoročného horoskopu ponúkame od popredného slovenského astrológa Petra Mišíka

V prvom rade si na mape horoskopu všimneme neuveriteľne uzatvorený kvadrát. / Na spomínanej mape sa objavil vpísaný štvorec do kružnice ako spojnica medzi planétami/ Kvadrát znamená obrovské ťažkosti idúce z rôznych strán, dotýkajúce sa všetkých ľudí. Budem konkretizovať:

Slnko je v konjunkcii s Merkúrom a Plutom a to dáva trvalé pnutie, nedostatok relaxácie. Stále prichádza čosi, pred čím si treba dávať pozor. ¼udia budú stále v strehu, a aj preto v strese. Slnko je navyše v konjunkcii s Mesiacom, ovplyvňuje teda aj citovú sféru a rodiny. Celá konštelácia dáva chladnokrvnosť až bezcitnosť v konaní s najbližšími ale i v spoločnosti. Bezcitnosť nás bude sprevádzať po celý rok 2014.

Ako som povedal, chladnokrvné a bezcitné jednanie medzi ľuďmi a so záležitosťami pre ľudí. Všetky spomínané planéty sú v znamení Kozorožca. Kozorožci predstavujú štátnu správu. Vieme teda, že štátna správa sa bude správať egoisticky, nebude ústretová, naopak, bude gniaviť a bude s nami „cvičiť“ Tieto štyri planéty sú v kvadráte, v neharmonickom postavení s Uránom v Baranovi. Urán spôsobuje náhle zmeny, katastrofy, nešťastia, ktoré prichádzajú nečakane, rýchlo odznejú, ale zanechávajú negatívne spomienky na celý život. Na druhej strane máme Mars vo Váhach a teda v kvadratúre na spomínané planéty. Spôsobuje nehody, podráždenosť. Symbolizuje armádu, ozbrojené zložky. Ak ľudia začnú hovoriť o policajnom štáte, nemôžeme sa čudovať. Mars obmedzuje všetky planéty v Kozorožcovi.

Jupiter v Rakovi je v opozícii so Slnkom, Mesiacom i ostatnými planétami v konjunkcii. To sú financie, dobro ľudí. Táto opozícia vyjadruje to, že nikoho nezaujíma, že chcete byť šťastní, spokojní. Jupiter v Rakovi hovorí o tom, že tí, ktorí budú uzatvorení vo svojej domácnosti sa uzatvoria aj pred vonkajším svetom, nebudú si všímať silné turbulencie „za dverami“. Rodina a súdržnosť rodiny je jeden z veľmi silných pilierov, ktoré síce bude narúšať nedostatok peňazí, nariadenia štátnej správy, ale rodina predsa len bude v tomto kalendárnom roku najsilnejšia. V prvom polroku platí, to čo som povedal, najsilnejšie. V druhej polovici bude aj rodina trochu naštrbená, lebo vonkajšie tlaky budú veľmi silné. Naštrbená bude tým, že aj tam sa začnú prejavovať intenzívne príkazy, riadenie, netrpezlivosť. Dobráci nebudú mať možnosť seba realizácie a budú sa musieť prispôsobovať.

Silne sa tento vplyv prejaví trebárs v zdravotnej oblasti, sú tu chronické choroby, mnohé so zvláštnym priebehom a vyskytnú sa aj nové, neobvyklé. Pluto, ktoré je v konjunkcii so Slnkom nedáva dostatok relaxácie a vážne psychické traumy, pesimizmus, depresie. Veď je tu ovplyvnený aj Mesiac, teda emočná zložka a aj Merkúr, teda logika a uvažovanie.

Takýto ťažký kvadrát je veľmi zriedkavý Za to množstvo rokov, čo robím horoskopy som sa s takým niečím ešte nestretol, a teda a j s takým negatívnym výkladom na celý rok

/pokračovanie zajtra/

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]