magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 08.01.2014
@ Aktuálne -> Polícia      Jan 09 2014 - 14:52 GMT

Michalovskí policajti dolapili dlhoprstého z pizzerie

Michalovskí policajti spoločne s kolegami s kriminálky intenzívne pracovali na objasnení víkendovej vlámačky do pizzerie. Počas uplynulého víkendu sa neznámy páchateľ v areáli oploteného objektu michalovskej spoločnosti, vlámal do prevádzky pizzerie. Zo stien vytrhol a odcudzil dve kamery, skrinku s kamerovým záznamom s wifi rooterom a zo zásuvky stola odcudzil hotovosť 300,- eur. Spôsobil celkovú škodu za viac ako 1.300,- eur. Policajti páchateľa vypátrali a z prečinu krádeže obvinili 21-ročného Reného z okresu Michalovce. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.

Rybár skočil v sieti“

Michalovskí policajti pristihli pri lovení rýb 35-ročného Zdenka z okresu Michalovce. Na tom by nebolo nič zvláštne, ak by však nelovil ryby pomocou siete „čerenca“ a bez riadneho povolenia. Rybára policajti kontrolovali v rybárskom revíry vodného toku rieky Ondava v katastri obce Moravany. Policajti u „rybára“ nenašli žiadne úlovky a tak materiálna škoda nevznikla žiadna. Poverený príslušník PZ muža obvinil z prečinu pytliactva a v prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie. Obvinený je stíhaný na slobode.

Na Košickej našli mínu

Včera o 09,00 hodine vedúci výkopových prác ohlásil, že počas výkopových prác na Košickej ulici v Moldave nad Bodvou našli povojnovú muníciu. Príslušníci PZ zabezpečili miesto nálezu do príchodu policajného pyrotechnika. Ten na mieste delostreleckú mínu kal. 82 mm z obdobia 2 sv. vojny zaistil a prevzal k jej následnému zneškodneniu.

Polícia pripomína, aby v takýchto prípadoch nikto s muníciou za žiadnych okolností nemanipuloval a okamžite nález oznámil polícii na tel. čísle 158, prípadne 112. V prípadoch ak miesto nálezu sa nachádza niekde v lese alebo v neznámej oblasti, je potrebné si ho zapamätať, prípadne vhodne označiť, aby ho bolo možné pri návrate opätovne nájsť, čo uľahčí prácu aj pyrotechnikom.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]