magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 27.01.2014
@ Aktuálne -> Polícia      Jan 28 2014 - 20:14 GMT

Policajti sa aj tento týždeň zamerajú na kontrolu dodržiavania povinností držiteľa vozidla

S cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti na cestách a predovšetkým v záujme znížiť počet nehôd s následkami na životoch a zdraví budú tento týždeň v Košickom kraji vykonané kontroly objektívnej zodpovednosti v týchto okresoch: na teritóriu okresu Trebišov dnes 28.01. 2014, vo štvrtok 30.01.2014 v okrese Košice a v piatok 31.1.2014 v okrese Rožňava. Vodiči sa tak môžu pripraviť na to, že možno nebudú zastavení priamo na ceste pri porušení zákona, ale že im príde zásielka domov.

Polícia pátra po zlodejoch

Po doposiaľ neznámych zlodejoch pátrajú policajti Košického kraja. Z nedele na pondelok sa v obytnom bloku na Jaltskej ulici v Košiciach, vlámali do pivničného boxu, odkiaľ ukradli LCD televízor /škoda 360,- eur/. Následne sa vlámali do ďalšieho pivničného boxu a ukradli sadu nerezových hrncov a tlakový hrniec /škoda 125,- eur/. Spoločenstvu vlastníkov bytov spôsobili poškodením zariadenia škodu za 100,- eur.

Počas uplynulého víkendu neznámy páchateľ z novostavby rodinného domu v mestskej časti Košice Barca, odcudzil 15 metrov medených odkvapových žľabov /škoda 1.000,- eur/.

Ïalší dlhoprstý sa počas víkendu vlámal na Špitálskej ulici v Michalovciach do garáže. Odcudzil karbobrúsku, tri sady náradia, vàtačku, domáce kino, rôzne medené predlžovacie káble, alkohol, tlačiareň, notebook, pamäťové vložky pre výťahy a z mrazničky rôzne mäso. Majiteľovi spôsobil škodu vo výške 3.250,- eur. Policajti skutky prešetrujú ako prečin krádeže.

Potiahli šperky aj sviňu“

Košickí policajti vypátrali a z prečinu krádeže obvinili 40-ročnú Renátu z Košického sídliska L-IX. Obvinená ešte začiatkom novembra 2013 na dámskych toaletách, v jednej z košických herní, odcudzila z rúk a krku 43-ročnej Košičanke rôzne šperky zo žltého kovu, čím jej spôsobila celkove škodu 900,- eur. V prípade dokázania viny jej hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

V obci Vojčice (okr. Trebišov) v nedeľu o 23,00 hod. na ulici M.R.Štefánika, 23-ročný miestny muž neoprávnene vnikol na dvor rodinného domu, kde sa vlámal do chlieva. Odtiaľ odcudzil  ošípanú, čím majiteľovi spôsobil škodu cca 220,- eur. Muža obvinili z prečinov  porušovania domovej slobody a krádeže. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.

 

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]