magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

TABAČKA pozýva
@ Kultúra -> Podujatia      Feb 24 2014 - 11:27 GMT

Tento týždeň v Tabačke sme pre vás opäť pripravili multižánrový program. Budeme premietať filmy, pozveme vás do divadla, umožníme vám poriadne sa odviazať na párty či koncerte, ale hlavne sa budeme snažiť o vytvorenie pozitívnej energie.

V pondelok 24.2. o 20.00 začíname ako vždy s pravidelným Pondelkovým kinom. Premietať sa budú Real Scenes o elektronickej hudbe.

V utorok 25.2. od 16.00 štartujeme s novým projektom Tabačka Music Lab. Ide o pravidelné improvizované koncerty s elektronickými a akustickými zostavami z Košíc, ktoré sa u nás budú odohrávať raz do mesiaca. Koncerty budú prebiehať v príjemnej komornej atmosfére, s cieľom podpory hudobnej produkcie v Košiciach - hľadaním novej košickej hudby, networkingom muzikantov, workshopmi, odbúravaním súťaživosti, tvorením nových hudobných zostáv a kombinácií, hraním voľných tém s priestorom na experimentovanie a vytváraním hudobných záznamov.

Na Stredávke v stredu 26.2. o 21.00 zahrajú DJ-i TBAKelso. Tu máte šancu ako vždy, zabaviť sa a vychutnať si hudbu, ktorá vás baví.

Vo štvrtok 27.2. o 19.00 vás pozývame do Máraiho divadelného štúdia na predstavenie divadla Na Peróne: Fasbuk. Po predstavení sa bude v Tabačke podávať špeciálny Teatro drink vytvorený len pre tento večer. Okrem toho vás bude v Tabačke čakať aj LGBT premietanie filmu The Laramie Project, ktorý vznikol z divadelnej hry Moisésa Kaufmana so začiatkom o 20.00 h.

Pracovný týždeň vyvrcholí v piatok 28.2. o 20.00 veľkou párty Svezarm Calling #21, ktorá funguje už od roku 2010. Pokračovanie tejto párty a jej košickú premiéru prichýli Tabačka, ktorá umožňuje plnohodnotný dvojstageový event, bohato obsadený po djskej aj vjskej stránke. Vrcholom hudobnej časti lineupu bude bezpochyby dj set slovenského dja a producenta Faceta ako aj maďarskej djane Wangmo

Prvý marcový deň v sobotu 1.3. o 21.00 na vás čaká koncert elektroakustického dua, kde zostavu tvorí anglický spevák, gitarista a skladateľ Phil Shoenfelt spolu s rešpektovaným českým hudobníkom Pavlom Cinglom. Ako predkapela im vystúpi prešovská skupina Fúzy Múzy. 

Ïalšie informácie nájdete na našej stránke www.tabacka.sk .  

 


 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]