magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

TABAČKA pozýva
@ Kultúra -> Podujatia      Mar 03 2014 - 11:28 GMT

V prvý marcový týždeň vám opäť prinášame ďalšie akcie v Tabačke. Do programu sme tentokrát zaradili premietanie najlepších TED talkov a výstupov minuloročného workshopu Kinokabaret, pravidelnú párty, prednášku a zaujímavý koncert.

V pondelok 3.3. o 19.00 v Pondelkovom kine to bude 2 v 1. Pokračujeme v pravidelnom premietaní TED talkov. Raz do mesiaca sa môžete tešiť na jeden pondelok venovaný TEDu na určitú tému. Nasledovať bude Kinokabaret, projekt, ktorý sa odohral v Tabačke minulé leto. Tvoriví ľudia z celej Európy cestovali po rôznych mestách a v každom natočili zaujímavé krátke filmy. Nevyhli sa ani Košiciam kde natočili viac ako 15 filmov za neuveriteľné 4dni!

V stredu 5.3. o 21.00 nesmieme vynechať párty Stredávku s DJs. Môžete sa tešiť na house music a DJ-a Tomm-e a tiež na rezidenta Dannyho B., ktorý Tomiho rovné beaty najprv poriadne pokriví breakbeatom a potom narovná electrom.

Vo štvrtok 6.3. o 20.00 sa stretneme so zástupcom Greenpeace Paľom Širokým. Objasní nám aktuálne problémy klimy a energetiky na Slovensku a s tým spojené aktivity Greenpeace - zamerané na uhlie a biomasu.

V piatok 7.3. o 21.00 máme v Tabačke pripravený veľmi zaujímavý koncert. Príde k nám kapela Karpov Not Kasparov, ktorá zahrá improvizovaný soundtrack k živej šachovej partii, po ktorej rozohrajú set plný balkánskych beatov z Rumunska. Vo svojej tvorbe spájajú zvuky syntetizátorov a bicích nástrojov.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]