magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

TABAČKA pozýva
@ Kultúra -> Podujatia      Mar 10 2014 - 09:07 GMT

Tento týždeň si v Tabačke môžete zasúťažiť na Tab Quize, zatancovať na koncertoch či párty alebo zabaviť sa na divadle. Pondelkové kino bohužial vynecháme kvôli menším stavebným prácam, zato vás prekvapí výsledok, rozšírené Fabricafé.

Programom teda začneme v utorok 11.3. o 20.00 pokračovaním súťaže Tab Quiz. Podmienkou zúčastnenia sa je zostaviť si svoj tím a oprášiť si pamäť. Taktiež si odporúčame dopredu zarezervovať stôl na [email protected], lebo kapacita miest je obmedzená.

V stredu 12.3. o 21.00 netradične vynecháme Stredávku, pretože večerný program zaplnia koncerty dvoch amerických kapiel. Indie rocková skupina so zaujímavým názvom Someone Still Loves You Boris Yeltsin pochádzajúca zo Springfieldu a bostonská mathrocková formácia Perhaps rozbehli svoje turné po Európe.

Vo štvrtok 13.3. o 20.00 máme pripravenú interaktívnu One man show Romana Martinského Hamlet alebo Nález Lebky. Hra ponúka strhujúci príbeh princa dánskeho, tak ako ho napísal sám William Shakespeare, ibaže celkom inak. 

Koniec pracovného týždňa v piatok 14.3. o 21.00 prinesie druhé pokračovanie párty Bass NightZvuk bude tučný ako po prvý krát, parketu a teda miesta na precvičenie si tanečných choreografií bude vďaka prerábke priestorov v Tabačke tento krát viac. O piatkový soundtrack sa postarajú Lindix a Spanq.

 

Týždňový program zakončíme v sobotu 15.3. o 21.00 koncertom českej kapely Houpací Kone, ktorá nám predstaví svoj najnovší album Everest.

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]