magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Artfórum nielen o výchove našich detí
@ Aktuálne -> Rôzne      Mar 25 2014 - 09:46 GMT

Artfórum pozýva na celodenný seminár s psychologičkou PhDr. Jiøinou Prekopovou na tému Problémy a riešenia pri výchove vašich detí.
Je ešte láska najvyššou hodnotou ? Sme schopní milovať bezpodmienečnou láskou deti, ktoré sú nám zverené ? Ako zvládať výchovu v prostredí konzumnej spoločnosti ? Ako riešiť konflikty v našich vzťahoch ? Čo je zmier pomocou emočnej konfrontácie ? Seminár sa uskutoční v stredu 26. marca od 9:30 do 16:30 v aule Teologickej fakulty na Hlavnej 79 v Košiciach.

Účastnícky poplatok 10€ sa bude uhrádzať počas registrácie v mieste konania od 8:30 do 9:30. Prihlášky a informácia na [email protected].
Publikácie Jiøiny Prekopovej su budete môcť kúpiť v aule fakulty pred, počas obednej pauzy a po skončení semináru.

Deti hrajú v kníhkupectve

V ten istý deň sa uskutoční ďalší z koncertov žiakov ZUŠ Jantárová 6 v kníhkupectve Artforum na Mlynskej. Žiaci z umeleckej školy z Jantárovej 6 zahrajú pod vedením pedagóga a basgitaristu košickej alternatívnej skupiny Kolowrat Jana Horňáka

Jarný koncert v stredu 26. marca medzi 17:00 a 18:00 v priestoroch košického Artfora na Mlynskej ulici.Príďte podporiť malé a mladé talenty.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]