magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

TABAČKA pozýva
@ Kultúra -> Podujatia      Mar 31 2014 - 10:50 GMT

Prvý aprílový týždeň sa v Tabačke určite nebudete nudiť. Pripravili sme pre vás okrem tradičného Pondelkového kina a Stredávky jednu verejnú prezentáciu a špeciálny nočný koncert. Štartujeme v pondelok 31.3. o 20.00 Pondelkovým kinom a premietaním Food not Bombs.

V stredu 2.4 o 18.00 máme pripravenú výstavu Typo Kucha. TYPO KUCHA TOUR nadväzuje na verejnú prezentáciu na pražskej UMPRUM, ktorá bola vyústením semestrálnej úlohy pre študentov Ateliéru tvorby písma a typografie pod vedením Karla Halouna na Vysokej škole umeleckopriemyselnej v Prahe. Po výstave o 21.00 sa môžete ako vždy zabaviť na Stredávke, kde rozbehnú a namixujú svoje beaty naši obľúbení rezidenti z Tabačky DJ-i Spanq a Vikipiki.

Programový týždeň ukončíme špeciálnym polnočným koncertom v sobotu 5.4. o 00.00, kde vystúpi kapela Korben Dallas. Keďže skupina hrá v tento deň v Košiciach a ich vystúpenie je vypredané, rozhodli sa potešiť fanúšikov a preto zahrajú v túto netradičnú hodinu aj v našej Tabačke.

Máme pre vás tiež ďalší zostrih z akcií v Tabačke, ktoré vám možno ušli či vyšumeli z hlavi. Flashbacky zo 17.-22. marca si môžete pozrieť TU.

Ïalšie informácie nájdete na našej stránke www.tabacka.sk 

 

 

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]