magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 3. do 9. augusta 2015 / Peter Mišík
@ Horoskopy      Aug 03 2015 - 10:46 GMT

Slnko je v Levovi a je v trigone s Uránom v Baranovi. Merkúr v piatok vstupuje do Panny a je v trigone s Venušou v Levovi, s Jupiterom v Levovi a v kvadráte so Saturnom v Škorpiónovi. Mars v Rakovi je v trigone so Saturnom, Neptún je v Rybách a Pluto v Kozorožcovi. Mesiac dosahuje poslednú štvrť v piatok. Konštelácia vytvára nespokojnosť a obavy.

Pondelok: Mesiac je v Baranovi o 1.24 hod. a je v trigone s Marsom a Saturnom. Vládca Barana je Mars a Pluto nachádzajúce sa v ohnivom živle a podporujúce všetko nové netradičné a tvrdohlavo začínať nevyskúšané.

Utorok: Mesiac je v trigone s Marsom, Slnkom a Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na obličaj, čelo a žalúdok. Pozor si dávame aj pri športe a pobyte v prírode. V záhrade dbáme na dostatok vlahy.

Streda: Mesiac je v konjunkcii s Uránom, v trigone so Slnkom, Venušou a Jupiterom a v kvadráte s Plutom. Darí sa v láske, nakupovaní aj na dovolenke len netreba reagovať na pocit viazanosti a stresu.

Štvrtok: Mesiac vstupuje do Býka o 3.29 hod. a je v trigone s Merkúrom, Venušou a Jupiterom. Vládca Býka je Venuša nachádzajúca sa v zemitom živle, vplýva na pohodlie, hmotnú krásu, umenie, architektúru a pod.

Piatok: Merkúr vstupuje do Panny o 21.00 hod. Mesiac v poslednej štvrti o 4.02 hod. a je v kvadráte so Slnkom, a v trigone s Plutom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na hrdlo, krk, štítnu žľazu a krčnú chrbticu a nosohltan.

Sobota: Mesiac je o 7.40 hod. V znamení Blížencov a je v opozícii so Saturnom, v sextile s Marsom a v kvadráte s Merkúrom, Venušou a Jupiterom. Vládca Blížencov je Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na komunikáciu.

Nedeľa: Mars vstupuje do Leva o 2.00 hod. Mesiac je v sextile so Slnkom a v kvadráte s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na ramená, ruky a pľúca. Chránime sa pred alkoholom, drogami a sektárstvom.


Kontakt: 055 / 62 517 10


 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]