magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 12.05.2014
@ Aktuálne -> Polícia      May 13 2014 - 11:22 GMT

Vyčistil vysávač, už čelí obvineniu

Michalovskí policajti z prečinu krádeže obvinili 29-ročného Michalovčana, ktorý sa koncom februára na jednej z michalovských čerpacích staníc PHM, vlámal do vysávača interiérov motorových vozidiel. Z neho odcudzil plastovú zbernú nádobu s mincami a spôsobil celkovú škodu za 6,50,- eur. Za uvedenú krádež mu hrozí až dvojročné väzenie.

Zmizli tri tucty stromov, bicykel aj hotovosť

Polícia pátra po páchateľoch ktorí majú na svedomí viacero krádeží. Jednou z nich je aj krádež viac ako troch tuctov stromov z lesa v katastrálnom území obce Porúbka (okr. Sobrance). Doposiaľ neznámy páchateľ približne od polovice februára do konca apríla na parcele v lesnom obvode Hrachoviny, miestna časť Barónsky les, bez náležitého povolenia spílil 42 stromov, ktoré následne odcudzil. Krádežou štrnástich bukov a dvadsiatich ôsmych dubov, spôsobil štátnemu podniku škodu za viac ako 6.000,- eur. Páchateľovi za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Polícia pátra aj po neznámom páchateľovi, ktorý sa včera v noci na Ždiarskej ulici v Košiciach vlámal do kaderníckeho salónu. Ukradol horský bicykel a z kovovej pokladničky finančnú hotovosť 300,- eur, čím košickej spoločnosti spôsobil škodu 500,- eur /tr. sadzba až na dva roky/.

Policajti vás nemusia zastaviť

Tento týždeň budú v Košickom kraji vykonané kontroly objektívnej zodpovednosti v obmedzenej miere v týchto okresoch: na teritóriu okresu Spišská Nová Ves dnes 13.05.2014 a v sobotu 17.05.2014 v okrese Michalovce. Vodiči sa tak môžu pripraviť na to, že možno nebudú zastavení priamo na ceste pri porušení zákona, ale že im príde zásielka domov.

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]