magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 15.05.2014
@ Aktuálne -> Polícia      May 16 2014 - 11:49 GMT

Navštívil kaviareň, no kávu si nedal

Polícia pátra po doposiaľ neznámom páchateľovi, ktorý sa zo stredy na štvrtok vlámal do jednej z kaviarní v centre mesta Košíc. Z registračnej pokladne ukradol finančnú hotovosť 450,- eur a z barového pultu notebook. Košickej spoločnosti spôsobil celkovú škodu za viac ako 1.100,- eur.

Namieril si to z krčmy do auta ?

Dopravní policajti OR PZ Košice-okolie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinili 29-ročného Lukáša z okresu Prešov. Obvinený včera o 21,00 hodine s osobným motorovým vozidlom zn. ŠKODA Felícia, spôsobil dopravnú nehodu. Pri cúvaní s vozidlom na parkovisku pri miestnom pohostinstve v obci Kecerovce, ľavou zadnou časťou poškodil prednú pravú časť tam zaparkovaného osobného motorového vozidla zn. ŠKODA Octavia. Na Majiteľovi Octávie spôsobil škodu vo výške 150,- eur. Vodič bol podrobený dychovej skúške na zistenie požitia alkoholických nápojov ktorou mu bola nameraná hodnota 1,49 mg/l alkoholu v dychu (3,10 promile). Obvinený bol umiestnený v cele policajného zaistenia a v prípade dokázania viny mu hrozí až ročné väzenie. /foto v prílohe/.

Policajti našli muža v bezvedomí

Včera v skorých ranných hodinách počas výkonu služby si hliadka Obvodného oddelenia PZ Michalovce všimla na Obchodnej ulici v Michalovciach, ležať nehybné telo muža. Muž bol v bezvedomí a preto obratom vyrozumeli rýchlu zdravotnú pomoc, ktorá muža previezla do nemocnice. Podľa lekárskej správy osoba utrpela za doposiaľ bližšie nezistených okolností ťažkú ujmu na zdraví a to zranenie hlavy s krvácaním do mozgu. 64-ročný Michalovčan sa zo zranení bude zotavovať s doposiaľ neurčenou dobou liečenia. Polícia vyšetruje okolnosti tohto prípadu a vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície už začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví /trestná sadzba na 1 až 5 rokov/

Avizovanú kontrolu v Košiciach zrušili

Včera sme informovali o plánovanej kontrole nemotorových účastníkov cestnej premávky, ktorá sa mala uskutočniť v poobedňajších hodinách. Okresný dopravný inšpektorát OR PZ v Košiciach rozhodol o jej nevykonaní, vzhľadom na zlé poveternostné podmienky a kritický stav na cestách v okrese Košice. Hliadky plánované do akcie sa zamerali na kritické miesta, dopravno-bezpečnostnú situáciu monitorovali a podľa aktuálneho stavu vykonávali dohľad nad cestnou premávkou najmä na miestach kde bola zlá situácia pre popadané stromy a cesty neprejazdné. Premávku museli úplne odstaviť na horskom prechode Jahodná, ktorý je aj momentálne z oboch strán neprejazdný. Hliadky boli nápomocné aj príslušníkom HAZZ, ktorí vypomáhali pri odstraňovaní následkov silného vetra.    

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]