magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

LUCIE v Steel Aréne
@ Kultúra -> Koncerty      May 26 2014 - 11:44 GMT

Dnes 26.05. o, 19:30 v Steel Aréne vystúpi skupina LUCIE, ktorá potvrdila návrat na koncertné pódiá. V pôvodnej zostave odohrá 5 koncertov v Českej republike a na SLOVENSKU. Najslávnejšia česká kapela predchádzajúcich dvadsiatich rokov sa vracia a po desaťročnej prestávke svojim fanúšikom predstaví najdôležitejšie skladby svojej dlhoročnej úspešnej kariéry.

Skupina LUCIE v pôvodnej zostave David Koller, Robert Kodym, PBCH. a Michal Dvoøák, už v týchto dňoch pracuje na prípravách koncertov, v rámci ktorých vráti na koncertné pódiá svoje najväčšie hity. Lucie vstúpila na českú hudobnú scénu v roku 1988. Prvou sólovou doskou bola rovnomenná Lucie z roku 1990, posledným pôvodným albumom potom Dobrá kočka, které nemlsá z roku 2002.
 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]