magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 02.06.2014
@ Aktuálne -> Polícia      Jun 03 2014 - 11:10 GMT

Z parkoviska „zmizlo“ auto

V noci z nedele na pondelok doposiaľ neznámy páchateľ odcudzil osobné motorové vozidlo zn. Škoda Octávia (MPZ „CZ“), ktoré bolo zaparkované na parkovisku na Važeckej ulici v Košiciach. Leasingovej spoločnosti v Českej republike vznikla doposiaľ nezistená škoda. Polícia v tomto prípade začala trestné stíhanie pre prečin krádeže a po páchateľovi a odcudzenom vozidle pátra.

Zo 16 kontajnerov ukradol 356 kíl obnoseného šatstva

Spišskonovoveskí policajti vypátrali a z prečinu krádeže obvinili 30-ročného muža zo Spišského Hrušova, ktorý sa v marci tohto roku vlámal do 16 kontajnerov na zber šatstva na území mesta Spišská Nová Ves, pričom z každého kontajnera ukradol jedno vrece s obnoseným šatstvom o celkovej hmotnosti 356 kg. Poškodenej spoločnosti so sídlom v Poľskej republike spôsobil krádežou šatstva škodu vo výške viac ako 51 eur, poškodením zámkov vznikla škoda 72,-€. Obvinenému mužovi za krádež šatstva hrozia až dva roky vo väzení.

Vodička „nafúkala“ takmer 2 promile

Obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky čelí 35-ročná vodička z obce Veľaty, ktorá včera (2.6.)o 17,50 hodine viedla osobné motorové vozidlo zn. Škoda Felícia medzi obcami Zemplínsky Branč a Zemplínska Nová Ves (okr. Trebišov), kde ju zastavila a kontrolovala policajná hliadka. Vodička sa podrobila dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,94 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 1,96 promile. Za tento skutok obvinenej žene hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.

 

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]