magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 15.07.2014
@ Aktuálne -> Polícia      Jul 17 2014 - 08:10 GMT

Žena si prišla do krčmy pre chlapa, ratovať ju museli štangasti

Policajti Okresného riaditeľstva PZ Košice-okolie z prečinov ublíženia na zdraví a výtržníctva obvinili 67-ročného muža z obce Vyšná Hutka. Obvinený v pondelok (14.7.2014) okolo 20,00 hodiny, v miestnom pohostinstve v obci Vyšná Hutka, fyzicky a slovne napadol svoju manželku, ktorá ho prišla zavolať domov. Vulgárne jej nadával a udrel ju do tváre tak, že spadla a udrela sa hlavou o stôl. Utrpela tržnú ranu na temene hlavy s dobou liečenia do 14 dní. Obvinený následne z pohostinstva odišiel a vykrikoval, že ide po sekeru a všetkých porúbe. O niekoľko minút sa vrátil pred pohostinstvo so sekerou, ktorou dvakrát zarúbal do dverí, ktoré medzitým miestni chlapi zavreli, aby sa nedostal dnu a zavolali policajnú hliadku. Následne mu sekeru zobrali, aby sa k svojej žene nedostal. Na to sa otočil a z krčmy znova odišiel so slovami, že ide po kosu a všetkých pokosí. Kým ženu ošetrovala privolaná RZP, hliadka polície zakročila proti obvinenému, ktorý chcel vyjsť z brány svojho rodinného domu, pričom v ruke držal kosu. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 5 až 12 rokov.

Šiesti siláci „premiestnili“ tony šrotu

Príslušníci kriminálnej polície OR PZ Košice-okolie vypátrali a Poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Turňa nad Bodvou z prečinu krádeže obvinili šesť miestnych obyvateľov vo veku od 21 do 48 rokov. Títo po spoločnej dohody vo februári 2014 z areálu miestnej spoločnosti, odcudzili takmer 14 ton železného šrotu. Spoločnosť vyčíslila škodu  na viac ako 3.200,- eur. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až tri roky.

Vynaliezavý podvodník zamenil mobily

Včera (15.7.2014) napoludnie v jednom z košických obchodných centier doposiaľ neznámy páchateľ uviedol do omylu predavača z predajného stánku mobilných telefónov. Využil jeho chvíľkovú nepozornosť a zamenil predávaný mobilný telefón za druhý rovnakej značky, ale neznámeho pôvodu. Poškodenej  spoločnosti spôsobil škodu vo výške 599,- eur. Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci prečinu podvodu za čo páchateľovi hrozí až dvojročné väzenie. Po páchateľovi polícia pátra.

Ukradli odpad

Polícia pátra po páchateľovi, ktorý sa včera (15.7.2014) vlámal do skladu so živočíšnym odpadom jedného z košických obchodných centier. Odtiaľ odcudzil cca 50 kg tohto odpadu, čím pre obchodné centrum spôsobil škodu poškodením za 60,- eur.

 

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]