magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 28.09.2014
@ Aktuálne -> Polícia      Sep 29 2014 - 10:23 GMT

Pacient skončil v plameňoch

Polícia vyšetruje skutok ku ktorému došlo vo štvrtok krátko pred dvadsiatou treťou hodinou na oddelení jednej z košických nemocníc. Za doposiaľ presne nezistených okolností došlo k vznieteniu postele na ktorej ležal tam hospitalizovaný 46-ročný Košičan. Požiarom utrpel mnohopočetné popáleniny s doposiaľ presne nezistenou dobou liečenia. Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Bližšie okolnosti tohto skutku sú premetom vyšetrovania.

Prijal peniaze za retiazku z lúpeže

Poverený príslušník PZ z prečinu podielnictva obvinil 18-ročného Nikolasa z Košíc. Obvinený koncom augusta minulého roku prijal finančnú hotovosť vo výške 40,- eur, ktorá bola získaná predajom retiazky zo žltého kovu v jednej z košických záložní a pochádzala z lúpežného prepadnutia. Obvinený peniaze prijal aj napriek tomu, že vedel že peniaze pochádzajú z trestnej činnosti spáchaného inou osobou. V prípade dokázania viny mu hrozí až trojročné väzenie

Opitý vodič jazdil cez pravé poludnie po centre Košíc

Polícia obvinila ďalšieho vodiča z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Je ním 59-ročný Milan z okresu Košice-okolie, ktorý v piatok krátko pred 12.00 hodinou viedol v stave vylučujúcom spôsobilosť po Moyzesovej ulici v Košiciach, osobné motorové vozidlo zn. Mercedes Benz ML. Pri kontrole mu bola dychovou skúškou nameraná hodnota 0,65 mg/l alkoholu v dychu /1,35 promile/. Policajti vodiča umiestnili do cely policajného zaistenia, v prípade dokázania viny mu hrozí až ročné väzenie.

Potiahol bicykel

Policajti obvodného oddelenia PZ Veľké Kapušany vypátrali a z prečinu porušovania domovej slobody obvinili 24-ročného Jozefa z okresu Michalovce. Tento v noci začiatkom augusta 2014 v obci Vojany, prešiel na oplotený dvor rodinného domu, odkiaľ z terasy pred domom odcudzil bicykel. Majiteľke spôsobil škodu vo výške 30,- eur. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.


 

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]