magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 27.10.2014
@ Aktuálne -> Polícia      Oct 27 2014 - 12:06 GMT

Svojej ex priateľke zaslal vyše 1200 výhražných SMS správ

Spišskonovoveskí policajti z trestných činov ublíženia na zdraví a nebezpečného prenasledovania obvinili 33-ročného miestneho muža. Obvinený od leta minulého roku doposiaľ neustále kontaktuje svoju bývalú družku (25) formou SMS ale aj osobne na rôznych miestach, pričom sa jej vyhráža ublížením na zdraví a zabitím. Takto jej už zaslal približne 1200 výhražných SMS správ. V polovici júla 2014 vo večerných hodinách v Spišskej Novej Vsi ju na parkovisku po predchádzajúcom verbálnom konflikte, fyzicky napadol. Viackrát ju päsťou udrel do tváre a kopol do tela, čím jej na základe lekárskeho znaleckého posudku spôsobil zranenia s dobou práceneschopnosti 12 dní. V prípade dokázania viny mu za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na jeden až tri roky.

Opitý vodič nezvládol zákrutu

Polícia z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinila 46-ročného Ladislava z okresu Košice-okolie. Obvinený v sobotu popoludní v smere od obce Mokrance na obec Buzica (okr. Košice-okolie), viedol osobné motorové vozidlo zn. Nissan Almera. Pri prechádzaní pravotočivou zákrutou na moste cez Čečejovský potok, prešiel do protismeru, pričom ľavou prednou časťou vozidla narazil do prednej pravej časti oproti idúceho osobného motorového vozidla zn. Škoda Octavia, ktoré viedol 33-ročný vodič z okresu Košice-okolie. Pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo, na vozidlách vznikla škoda vo výške 9.500,- eur. Vodiči boli podrobený dychovým skúškam na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu. U vodiča Octávie požite alkoholu nezistili, u vodiča Nissanu namerali 1,06 mg/l (2,21 promile. Obvinený bol umiestneý v cele policajného zaistenia a vprípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]