magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

. Diabli budú hrať Katku a ona Diablov
@ Kultúra -> Koncerty      Nov 09 2014 - 10:03 GMT

Hudobné zoskupenie Katarína Knechtova & Cigánski Diabli sa v rámci TOUR 2014 predstvia v pondelok /10.11./,o 19:00 hodine v Spoločenskom pavilóne. Ide o exkluzívne spojenie popu a ethno world music po slovenských mestách. Diabli budú hrať Katku Knechtovú a Katarína Knechtová Diablov.

Tour 2014 bude skvelým dramaturgickým a hudobným spojením dvoch bravúrnych slovenských leadrov, a to Katky Knechtovej s vynikajúcim svetovým ethno orchestrom Cigánski Diabli. Veľmi zaujímavé stvárnenie popu a dynamickej gypsy music pritiahne divákov obidvoch leadrov top slovenskej scény. Táto výnimočná fúzia hudobných žánrov nám zaručí nevšedný a jedinečný hudobný zažitok. Koncert nabitý hitmy Kataríny Knechtovej , ako Za Tebou, Spomaľ , Na veky, Keby, Bathory Muoj Bože – duet Silvi Šarkozi a Kataríny Knechtovej, zmes cigánskych piesní v podaní Katky, skvelí Cigánski Diabli s vynikajúcim cimbalovým majstrom Ernestom Šarkozim.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]