magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 25. 11.2014
@ Aktuálne -> Polícia      Nov 26 2014 - 10:36 GMT

Poľovník zastrelil poľovníka, pomýlil si ho so zverou?

Polícia vyšetruje presnú príčinu smrti 52-ročného muža z obce Margecany, ku ktorej došlo včera (25.11.2014) okolo 16,00 hodiny v lesnom poraste zv. Bystrý Potok v katastri obce Švedlár (okres Gelnica). Muž utrpel smrteľné strelné poranenie, ktorému na mieste podľahol. V priebehu vyšetrovania bol vypočutý podozrivý 37-ročný občan okresu Gelnica, ktorého vyšetrovateľ PZ následne zo zadržania prepustil. Dychová skúška na alkohol bola u neho negatívna. Polícia pri obhliadke na mieste činu zaistila stopy, vrátane zbraní, ktoré boli zaslané na expertízu. Spišskonovoveský vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia /trestná sadzba trestu odňatia slobody na dva až päť rokov/.

Júlová krádež mu neprešla, už čelí obvineniu

Košickí policajti vypátrali jedného z dvojice páchateľov, ktorí sa koncom júla 2014 na Letnej ulici v Košiciach, vlámali do predajného stánku. Z neho následne ukradli tabakové výrobky, cestovné lístky na MHD, poštové známky, mincovník s mincami a finančnú hotovosť viac ako 60,- eur. Krádežou spôsobili celkovú škodu za viac ako 600,- eur. Poverený príslušník PZ z prečinu krádeže obvinil 28-ročného Rolanda z Košíc. Obvinený krádež vykonal spolu s doposiaľ nestotožnenou osobou po ktorej polícia naďalej pátra. V prípade dokázania viny mu za tento skutok hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]