magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

NO NAME - ACOUSTIC TOUR 2014
@ Kultúra -> Koncerty      Dec 17 2014 - 09:50 GMT

Kapela NO NAME si pred časom splnila ďalší muzikantský sen – zahrali svoje skladby v akustickej verzii na koncerte, ktorý odvysielala hudobná televízia Očko. Toto spestrenie ich muzikatskej kariéry ale spustilo nečakaný záujem usporiadateľov o takýto koncertný program! V Košiciach ho uvedú v Spoločenskom pavilóne 21.12 o 20. hod.

Akustické verzie našich piesní sme si nechávali na správny čas, pretože sme takéto spracovanie našej hudby považovali za akýsi “patron”, ktorý je možné v rámci kariéry vypáliť málokrát. No a počkať si na ten správny moment sa oplatilo,” hovorí spokojne líder skupiny Igor Timko.

Skupina dostala veľa ponúk z rôznych kútov Čiech a Slovenska a zrazu bol z toho veľký, ale veľmi príjemný problém: kam v koncertnom kalendári vtesnať takéto turné, keď kapela má svoje koncertné aktivity naplánované aj dva roky dopredu?...“Nakoniec sa nám podarilo uspokojiť 21 ponúk a tie koncerty odohráme v tomto roku,” upresňuje Igor.

Prvé tri z nich už NO NAME odohrali začiatkom roku (Brno, Plzeň, Uherský Brod) a skvelé ohlasy fanúšikov a vypredané priestory ich len utvrdili v tom, že to bolo dobré rozhodnutie.Po festivalom koncertovaní počas leta bude skupina v akustických koncertoch pokračovať na jesennom turné a odohrá ďalších 18 koncertov. Všetci členovia sa jednohlasne zhodli: “Na tomto programe sme pracovali takmer polroka, preto sme radi, že to diváci oceňujú a že sa naše akustické koncerty vypredávajú! Tešíme sa na Vás!”

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]