magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Slečna Netýkavka v Divadle Thália
@ Kultúra -> Divadlo      Apr 14 2015 - 11:41 GMT

Vo svojej 45. jubilejnej sezóne ponúka košické Divadlo Thália svojim divákom tradične štyri premiéry. V slávnostnej sezóne 2014/2015 očakáva Divadlo Thália jednou hosťujúcou a troma vlastnými produkciami svoje publikum, ktoré túži po zábave, ale je zvedavé a otvorené aj na duchovné dobrodružstvá. Thália sa orientuje na široký výber žánrov. K tomu určite patrí aj uvedenie ľahkej, hudobnej, zábavnej hry, ktorá zaznamenáva vysokú profesionálnu úroveň, a dokazuje náročnosť tvorcov. Na to sa výborne hodí rozkošná, nápaditá a dôvtipná opereta francúzskeho skladateľa Hervéa a libretistov Milhauda a Meilhaca s názvom Mamzelle Nitouche. Premiéra bude 16. apríla 2015.

Táto opereta už skoro všade vo svete potešila divákov, podľa štatistických údajov len v Maďarsku medzi rokmi 1946 a 2012 bola štyridsaťštyri krát naskúšaná a ktorú uznávajú nielen milovníci tohto žánru, veselých komédii a ľúbostných pesničiek.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]