magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 20.04. 2015
@ Aktuálne -> Polícia      Apr 21 2015 - 11:52 GMT

Zhorel predajný stánok v Čani

Včera (20. 04. 2015) v skorých ranných hodinách došlo k požiaru predajného stánku v obci Čaňa (okr. Košice okolie). Doposiaľ nezistený páchateľ úmyselne zapálil stánok, na ktorom rozbil sklenenú výplň dverí, rozlial nezistenú horľavinu a zapálil ju. Požiar poškodil zariadenie a tovar umiestnený v predajnom stánku. Poškodená majiteľka vyčíslila škodu na 30.000 eur. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Košiciach okolie v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre zločin poškodzovania cudzej veci. Polícia po páchateľovi pátra.

Dvoch mladých Gelničanov obvinili zo zločinu lúpeže

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Spišskej Novej Vsi zo zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva obvinil dvoch Gelničanov (20,23), ktorí 16.4. 2015 v budove bývalej „tabakárne“ na Hnileckej ulici v Gelnici lúpežne prepadli 50-ročného miestneho muža, ktorý tam spal. Obvinení mladíci začali do muža kopať a pýtali od neho 20 centov, pritom ho obaja udierali po tvári. Jeden z obvinených mužovi prehľadal vrecká a odcudzil mu vreckový nôž a zapaľovač. Podľa predbežnej lekárskej správy napadnutý muž utrpel poranenia bez práceneschopnosti a odcudzením vecí mu vznikla škoda 4,50 €. Obom obvineným za tento zločin hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.

Trebišovskí policajti vyšetrujú krádež muflónov

Doposiaľ nezistený páchateľ od februára do 18. marca tohto roka odcudzil asi 120 kusov muflónov lesných z riadne oploteného pozemku ovocného sadu v obci Malá Tàňa (okr. Trebišov), na ktorom majiteľ vybudoval zariadenie slúžiace na odchyt muflónov. Hodnota jedného je cca 250 eur. Poškodenej miestnej spoločnosti vznikla škoda vo výške cca 30.000 eur. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Trebišove v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre zločin krádeže a prečin pytliactva.

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]